27-08-2016

Ja we hebben vakantie, maar tijd te kort!!
En ik had in zekere zin beloofd regelmatig wat op http://www.seagull.nu / http://www.sterker.eu te zetten.
En het is trouwens ook leuk om te doen.

San Remo was ons eind/keer punt.

Op de terugweg hadden we ook nog wat “leuks”

Op weg naar Sant Tropez werd de motor opeens te heet!! Geen koeling!!

Verder door gezeild we konden St-Maxim bezeilen. Meestal heeft de impellor van de koelwaterpomp het begeven. Terwijl die ik 2 jaar geleden vervangen had. Die heb ik weer vervangen. Proef gedraaid en zo te zien alles OK.                                                                                                                           De volgende dag toch naar St. Tropez en daarna verder, werd de motor weer te heet!!

Terug naar St-Maxim was nu vol. Door naar door naar Port Grimaud daar was plaats, verder gezocht.                                                                             Uiteindelijk bleek de rubber afdichtring van de deksel van de wierfilter gebroken en daardoor kwam er lucht bij en kon de pomp geen water aanzuigen. Van buitenaf nauwelijks te zien. 3 dagen lopen klooien!                                                                                                                                                Maar nu werkt alles weer goed.

Helaas is het er niet veel van gekomen veel op de site zetten.
Bijna nergens redelijk internet!
Momenteel liggen we weer in Marseille en ik probeerde wat foto’s er op te zetten maar dat lukte ook niet, slechte internet verbinding!!

We hebben veel leuke foto’s en filmpjes gemaakt.
Zodra ik thuis ben ben ik van plan veel foto’s en filmpjes er op te zetten, ik blijf goede voornemens behouden.

Als het volgens plan verloopt zijn we morgen in Port St Louis en gaat de boot maandagmorgen uit het water.
Dan de boot schoonspuiten, roest plekken voorbehandelen enz. winterkleed er over en eind van de week terug naar huis.